Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Sherr në restorant, gratë rrihen mes vete

Sherr në restorant, gratë rrihen mes vete

Video July 26, 2018 - 15:19
Lexo detajet

Sipas një raportimi nga Daily Mail, një rrahje e fortë ka ndodhur mes një punëtoreje të McDonald's dhe një kliente.

Arsyeja e këtij sherri ishte për shkak të një mosmarrëveshjeje shumë të thjeshtë: për një pije.

Videoja e ngarkuar në Facebook shfaq përleshjen mes grave. Shikojeni atë më poshtë: