Infektuar: 1057
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Kjo është arsyeja përse kurrë nuk duhet të talleni me punëtorin dhe të varfrin

Kjo është arsyeja përse kurrë nuk duhet të talleni me punëtorin dhe të varfrin

Video September 01, 2018 - 09:56
Lexo tjera detaje

Në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video tash e disa ditë e cila vetëdijeson, ata persona të cilët pasurinë e tyre e shohin si gjithçka që kanë në jetën e tyre.

Po ashtu në video shihet se si një i ri i pasur maltreton dhe e poshtëron një punëtor pastrues në rrugë, dhe më pastaj ndodhë ajo që aspak nuk e priste, shkruan "Zëri.Info".