Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Bashkatdhetarët me këngë e çifteli marrin rrugën për Gjermani, kështu këndojnë në aeroplan

Bashkatdhetarët me këngë e çifteli marrin rrugën për Gjermani, kështu këndojnë në aeroplan

Video November 07, 2019 - 09:33
Detajet

Mungesa e familjes dhe malli për vendlindjen e tyre nuk shuhet asnjëherë, madje edhe kur kthehen për në vendet ku punojnë kurrsesi nuk ndajnë mendjen nga vendi i tyre.

Është fjala për bashkatdhetaret tanë, të cilët edhe në ambientet e aeroplanit ia thonë këngëve patriotike shqiptare, kështu duke marrë me vete për në mërgim edhe instrumentet folklorit siç është çiftelia, përcjell "Zëri.info".

Më poshtë ju sjellim një video ku shihen duke kënduar në aeroplan nën shoqërim të tingujve të çiftelisë: