Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373

Hajnat ikin prej tij: Bëjeni ‘sistemin e alarmit’ për vetëm 2 euro

Web TV July 02, 2019 - 16:33
Lexoni detajet

A e keni ditur se është fare lehtë të krijoni një “sistem alarmi” tuajin dhe atë me farë pak para

Ekipi ‘MrGear’ i TouTube-it ka publikuar një video, në të cilën paraqesin një projekt interesant ‘bëje vetë’, i cili ka mahnitur shumë kënd në rrjetet shoqërore.

Të rekomanduara