Çfarë do të thotë nëse keni dhimbje në gjoks?

Web TV August 22, 2019 - 14:47
Lexoni detajet

Dhimbja në anën e majtë të gjoksit është një nga simptomat më të zakonshme për shkak të të cilave pacienti i drejtohet kardiologut dhe një mjeku të përgjithshëm.

Këto janë disa nga arsyet pse keni dhimbje gjoksi: