Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245

10 vendet më të rrezikshme në botë

Web TV September 29, 2019 - 10:55
Lexon detajet

Duke filluar nga shkaqe të ndryshme të tilla si sulmet terroriste, rrezikun e fatkeqësive natyrore (tsunami, tërmetet, vullkanet dhe përmbytjet), si dhe dhuna dhe vrasjet, në botë ka shumë vende të rrezikshme për të jetuar.

Të rekomanduara