Prishtinë – Podujevë, rruga e aksidenteve fatale (VIDEO)

Prishtinë – Podujevë, rruga e aksidenteve fatale (VIDEO)

Aktuale nëntor 18, 2019 - 21:11
Detajet

Aksidente me fatalitet po ndodhin edhe në rrugën magjistrale Prishtinë-Podujevë.

Banorët përgjatë saj dhe ekspertët e trafikut po fajësojnë institucionet, njofton Klan Kosova.

Kjo pasi po i zvarritin me vite punimet për zgjerimin e kësaj rruge.