Debat për degradimin e mjedisit dhe qasjen e medias

Debat për degradimin e mjedisit dhe qasjen e medias

Aktuale December 12, 2019 - 08:12
detaje

Radio Deutsche Welle dhe Kolegji UBT dhe, në kuadër të projektit “Balkan Booster”, organizojnë debatin më temën “Degradimi i mjedisit dhe qasja e medias ndaj mjedisit”.

Gjatë këtij debati do të prezantohen edhe hulumtimet e studiuesve në UBT dhe nga mediat në Kosovë, si dhe nga gazetarët mysafirë, që do të nxjerrin në pah gjendjen e mjedisit në vend.