Edhe Lista Serbe merr pjesë në seancë
Foto: Laura Hasani

Edhe Lista Serbe merr pjesë në seancë

Aktuale January 15, 2022 - 14:44

Deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe ata të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës po marrin pjesë në seancën e jashtëzakonshme në lidhje me referendumin e Serbisë në Kosovë.

Kurse deputetët e PDK-së nuk e kanë parë të arsyeshme mbajtjen e një seancë të tillë, prandaj edhe kanë deklaruar se nuk do të marrin pjesë, raporton Zeri.info.

Në këto momente, edhe deputetët e Listës Serbe kanë arritur në sallë.