Miftaraj: Kur mekanizmat e shtetit dështojnë, i numërojmë viktimat

Miftaraj: Kur mekanizmat e shtetit dështojnë, i numërojmë viktimat

Aktuale November 30, 2022 - 22:51

Pas vrasjes së rëndë të një gruaje shtatzënë brenda hapësirës së QKUK-së, Ehat Miftaraj ka kritikuar institucionet e vendit, duke thënë se në kohën që Kosova s’ka ministër shëndetësie, Qeveria e Kosovës është në luftë më Këshillin Gjyqësor dhe Këshillin Prokuroria.

Ai ka thënë se kur dështojnë mekanizmat shtetëror, është e pritshme që të rriten numrat e viktimave.

Ai ka thënë se edhe aktivitetit të kampanjës aktuale “16 ditët e aktivizmit”, po injorohen nga KGJK dhe KPK.