Ramiz Kelmendi flet pas zjarrit në objektin e tij
Foto: Arkiv

Ramiz Kelmendi flet pas zjarrit në objektin e tij

Aktuale March 25, 2023 - 11:11

Pronari i qendrës tregtare “ELKOS”, Ramiz Kelmendi ka folur pas zjarrit së qendrës së ELKOS në Pejë.

Në një përgjigje për Dukagjinin, Kelmendi ka thënë se nuk është në dijeni për numrin e të lënduarëve dhe dëmin e shkaktuar nga zjarri.

“Të lënduar nuk ka sa e di unë…sa për dëmin, nuk mund të them asgjë me siguri deri sa të përfundon”, ka deklaruar ai.