Floris Misini nga Kosova, kampion i matematikës në Dubai

Floris Misini nga Kosova, kampion i matematikës në Dubai

Aktuale November 26, 2023 - 11:47

Floris Misini është nxënësi nga Kosova që ka bërë krenarë të gjithë shqiptarët, pasi është zgjedhur kampion në garat e matematikës, të cilat janë mbajtur në Dubai.

Në këtë garë kanë marrë pjesë mbi 45 shtete dhe mbi 30 mijë nxënës nga e gjithë bota.

Image