“Liridona ka mundur të dijë diçka të pistë për Naimin”, ish-shefi i Hetimeve në Polici flet për motivet e tij

“Liridona ka mundur të dijë diçka të pistë për Naimin”, ish-shefi i Hetimeve në Polici flet për motivet e tij

Aktuale December 04, 2023 - 21:43

Rrahman Sylejmani, ish-shefi i hetimeve në Policinë e Kosovës, tha se për vrasjen e Liridona Ademajt, mund të jenë të mundshme dy motive.

Sipas tij, motivi i parë mund të lidhet me përfitime financiare, ndërsa motivi i dytë, mund të lidhet me atë se Liridona ka mundur të dijë ndonjë gjë kompromituese për Naim Murselin.

“Sipas meje përveç variantit që po qarkullon se për përfitime e paska siguru. Por sipas meje, një person kontrovers po, lëvizjes së tij -shoqërisë me VIP-a etj, nuk ka mujtë me zënë vend askund (Naimi)”, tha Sylejmani.

“Tash ndoshta e ndjera ka ditë diçka tepër të randë dhe kompromituese për të, mund të ndodhë edhe ajo. U marrë me punë të pista apo me diçka”, tha ai. /t7