Ish-ministri gjerman: Vuçiqi, zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë
Foto: Laura Hasani

Ish-ministri gjerman: Vuçiqi, zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë

Aktuale February 27, 2024 - 08:25

Ish-ministri gjerman për Evropën, Michael Roth, ka thënë se po hidhet në krahët e regjimit kinez.

Rothi deklaroi se Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit (Rusisë) dhe Pekinit (Kinës) në Evropë.

“Vuçiqi në mënyrë cinike hidhet në krahët e regjimit kinez dhe i jep atij një kalim të lirë për një zgjidhje ushtarake të çështjes së Tajvanit. Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe i Pekinit në Evropë”, shkroi ai në platformën X.