Parakalimi i FSK-së dhe Policisë së Kosovës, përmes fotografive
Foto: Laura Hasani

Parakalimi i FSK-së dhe Policisë së Kosovës, përmes fotografive

Aktuale June 12, 2024 - 13:38

Sot në sheshet e kryeqytetit kanë parakaluar FSK-ja dhe Policia e Kosovës, me rastin e 25-vjetorit të çlirimit.

Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë liderët e shtetit dhe mysafirë të shumtë të ftuar.

“Zëri” ju sjell parakalimin, përmes fotografive:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image