Sot mblidhet Komisioni Hetimor për subvencionimin e teksteve shkollore

Sot mblidhet Komisioni Hetimor për subvencionimin e teksteve shkollore

Aktuale June 14, 2024 - 08:19

Komisioni Hetimor Parlamentar për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore për vitin 2023/2024 do të mblidhet sot.

Në rend të ditës do të jetë diskutimi rreth angazhimit të ekspertëve në këtë komision.

Në mbledhjen e kaluar anëtarët e Komisionit ishin pajtuar që përzgjedhja e ekspertëve të bëhet në formë të thirrjes dhe jo të konkursit.