Lutfi Haziri me telegram ngushëllimi për vdekjen e ish-kryetarit të Klinës, Prenk Gjetaj

Lutfi Haziri me telegram ngushëllimi për vdekjen e ish-kryetarit të Klinës, Prenk Gjetaj

Aktuale June 23, 2024 - 13:45

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, me rastin e vdekjes së ish-kryetarit të Klinës, Prenk Gjetaj ka ndarë një telegram ngushëllimi.

Për Gjetjan, Haziri thotë se ka dhënë një kontribut të madh për Klinën, si profesor, si kryetar i Degës së LDK – së, dhe si kryetar i kësaj komune.

Telegram ngushëllimi nga Lutfi Haziri:

Me pikëllim të thellë dhe dhimbje të madhe, e mora lajmin për ndarjen nga jeta të bashkëpunëtorit tim, veprimtarit, atdhetarit dhe ish-kryetarit të komunës së Klinës, Prenk Gjetaj.

Ai ka dhënë një kontribut të madh në Klinë, si profesor, si kryetar i Degës së LDK – së, dhe si kryetar komune në Klinë. Unë do ta kujtoj si një njeri i dashur, i sjellshëm, i afërt, punëtor, e mbi të gjitha i sinqertë e atdhetar.

Kjo humbje e madhe nuk është vetëm për familjen tuaj, por edhe për LDK-në Klinën dhe mbarë vendin tonë. Në këto momente të rënda pikëllimi, shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes, shokëve, miqve kolegëve e farefisit. Lamtumirë, miku im!

Shpirti i tij u prehtë në Parajsë!