Kosovarët, më të rinjtë në Europë, 31 vjet mosha mesatare
Foto: Laura Hasani

Kosovarët, më të rinjtë në Europë, 31 vjet mosha mesatare

Aktuale June 23, 2024 - 16:22

Kosovarët, për nga mosha mesatare, janë popullata më e re në Europë, ndërsa kroatët dhe serbët më të moshuarit në rajon, sipas të dhënave të “Eurostat”, të cilat i paraqiti në një grafik Radio Evropa e Lirë.

Mosha mestare e kosovarëve llogaritet të jetë 31.1 vjet, ndërsa kroatët dhe serbët, 45.4 vjeç dhe 45 vjeç mestararisht.

Image