Gërvalla bashkë me Cameronin në Luksemburg

Gërvalla bashkë me Cameronin në Luksemburg

Aktuale June 25, 2024 - 21:19

Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla është takuar me homologun e saj nga Mbretëria e Bashkuar, David Cameron në kuadër të vizitës së saj në Luksemburg.

Zëvendëskryeministrja Gërvalla këtë takim me Cameron-in e ka realizuar në “Place Guillaume II” pasi mori pjesë në ceremoninë e shënimit të Ditës Kombëtare të Luksemburgut me ftesë të Dukës së Madh.

“Së bashku me ëMinistrin e Jashtëm Britanik, Lord David Cameron në Luksemburg në ‘Place Guillaume II’ pas ceremonisë së Ditës Kombëtare të organizuar nga Duka i Madh”, ka shkruar Gërvalla, në platformën “X”.

Në këtë ditë të shënuar për Luksemburgun, Gërvalla e uroi Dukën e Madh për Ditën Kombëtare, duke theksuar “miqësinë e fuqishme dhe raportet e mira mes Republikës së Kosovës dhe Luksemburgut”.