Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Apple do të mbajë një ‘ngjarje të veçantë’ më 2 dhjetor

Apple do të mbajë një ‘ngjarje të veçantë’ më 2 dhjetor

Auto&Tech November 19, 2019 - 16:54
Lexoni detajet!

Pasi që këto ditë Apple ka njoftuar zyrtarisht MacBook Pro të tyre me 16 inç, Apple mund të ketë gjithashtu një pajisje shtesë në zhvillim, të cilën ende nuk e ka zbuluar.

Sidoqoftë, ekziston një shans i vogël që aksesori mund të lansohet potencialisht muajin tjetër.

Kjo pasi Apple së fundmi ka dërguar ftesa për një ngjarje të veçantë që do të zhvillohet më 2 Dhjetor 2019.

Sipas ftesës, përmendet se kjo ngjarje do të jetë “për të nderuar aplikacionet dhe lojërat tona të preferuara të vitit 2019”.

Sidoqoftë, kjo është hera e parë që Apple ka organizuar një ngjarje të tillë, dhe fakti që do të jetë në transmetim të drejtpërdrejt, ka çuar në disa spekulime se mund të ketë një lloj njoftimi.

Megjithatë, kjo ngjarje mund të ketë të bëjë vetëm me aplikacione dhe lojëra dhe me lansimin e Apple Arcade.

Është e mundur që kompania po kërkon të nxjerrë në pah lojërat e ndryshme që janë në dispozicion në platformën e tyre. /Telegrafi