Përvoja unike e Lorikës për veturat e përdorura me garancion

Përvoja unike e Lorikës për veturat e përdorura me garancion

Auto&Tech August 18, 2022 - 14:05

Gjithçka është e dallueshme dhe unike në Auto Mita, njëjtë si klientët, shërbimet, stafi dhe kualiteti i veturave.

E kualiteti në Auto Mita nuk u referohet vetëm elementeve të lartcekura dhe veturave të reja, por edhe atyre të përdorura e me pak kilometra.

Dhurata e Auto Mita-s për klientët është garancioni dhe e klientëve për Auto Mita-n, besimi i palëkundshëm ndër vite.

Pikërisht me këtë temë e nisë rrëfimin e saj Lorika Shaqiri rreth përvojës fantastike me “Super Renon”, me garancion të certifikuar nga Auto Mita.

Edhe pse e pabesueshme, por njëjtë si Lorika të kënaqur janë edhe shumë klientë me këtë mundësi, sepse një mundësi e tillë ka bërë që Lorika me një çmim të arsyeshëm dhe që i ka konvenuar ta blejë veturën që ka dashur, të përdorur, me pak kilometra e me garancion prej fabrikës.

Auto Mita, ka qenë dhe mbetet pika e takimit të njerëzve apo klientëve me interesa të përbashkëta. Një vend ku çdo herë në çdo aspekt ndahesh i kënaqur nga shërbimi, pritja dhe blerja që bënë.

Eksperiencat mbahen mend gjatë kur ndahen me të tjera, e shumë si kjo keni për të dëgjuar në vazhdimësi.

Artikull i sponsorizuar