Shqipëria mirëpret Auto Mitën, distributorin zyrtar për Renault, Dacia dhe Nissan

Shqipëria mirëpret Auto Mitën, distributorin zyrtar për Renault, Dacia dhe Nissan

Auto&Tech November 03, 2023 - 14:17

Auto Mita, shitësi kryesor i makinave në Kosovë, ka zgjeruar aktivitetin e saj në Shqipëri, duke u bërë distributori zyrtar për Renault, Dacia dhe Nissan në vend. 

Auto Mita ka një histori të gjatë dhe të suksesshme në industrinë e automobilave. Kompania është e njohur për angazhimin e saj për t’u ofruar klientëve të saj produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë. Zgjerimi i Auto Mita në Shqipëri është një dëshmi e besimit të kompanisë në tregun shqiptar dhe angazhimit të saj për t’i ofruar konsumatorëve shqiptarë zgjedhjet më të mira të mundshme për sa i përket automjeteve të reja.   

Image

Zgjerimi i Auto Mita në Shqipëri është një zhvillim pozitiv si për kompaninë ashtu edhe për tregun shqiptar. Ekspertiza dhe përkushtimi i Auto Mita për cilësinë do t’u ofrojë konsumatorëve shqiptarë një nivel të ri zgjedhjeje dhe shërbimi kur bëhet fjalë për blerjen dhe zotërimin e një makine të re. 

Auto Mita mori pjesë edhe në Automotive Fair Albania në Tiranë 

Auto Mita është një nga ekspozuesit më të mëdhenj dhe më të spikatur në Automotive Fair Albania në Tiranë. Kompania po shfaq një gamë të gjerë modelesh Renault, Dacia dhe Nissan në stendën e saj, duke përfshirë modelet më të fundit dhe më të njohura nga çdo markë. 

Stenda e Auto Mita-s në panair po tërheq shumë vëmendjen e vizitorëve, të cilët janë të etur për të mësuar më shumë për produktet dhe shërbimet më të fundit të kompanisë. Përfaqësuesit e shitjeve të kompanisë janë gati për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të kenë vizitorët dhe për t’i ndihmuar ata të gjejnë makinën e përsosur për nevojat e tyre.  

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita 

Nr.tel: 045 500 588 

E-mail: [email protected]