Zyrtare: Dacia Sandero Stepway, vetura më e shitur në Kosovë

Zyrtare: Dacia Sandero Stepway, vetura më e shitur në Kosovë

Auto&Tech January 09, 2024 - 14:47

Në vitin që sapo e lamë pas, Dacia Sandero Stepway arriti një sukses të jashtëzakonshëm duke u bërë vetura më e shitur në Kosovë, me 242 njësi. Kjo është bërë e ditur nga raportimet e Qendrës së Automjeteve të Kosovës.

Përfaqësuesi zyrtar në vendin tonë, Auto Mita, ka luajtur një rol kyç në këtë triumf.

Ky model ka fituar zemrat e shumë blerësve në Kosovë për shkak të stilit të tij të modernizuar dhe dizajnit të jashtëm tërheqës. 

Përveç kësaj, cilësia e përgjithshme dhe teknologjitë e fundit kanë bërë Dacia Sandero Stepway një zgjedhje të preferuar. 

Pra, nëse jeni duke kërkuar për një makinë që ofron prakticitet, përballueshmëri dhe një prekje aventure, mos kërkoni më larg se Dacia Sandero Stepway.  

Dhe kur të jeni gati për të marrë timonin, vizitoni shitësin tuaj më të afërt të Auto Mita dhe zbuloni vetë kampionin e rrugëve të Kosovës. 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita  

Nr.tel: 045 500 588  

E-mail: [email protected] 

Artikull i sponsorizuar