Nissan X-Trail, hibridi më i avancuar në treg

Nissan X-Trail, hibridi më i avancuar në treg

Auto&Tech May 30, 2024 - 11:08

Nissan X-Trail E-power Hybrid shquhet si një automjet hibrid lider në tregun e sotëm, duke mburrur me një përzierje të teknologjisë së fundit, veçorive inovative dhe dizajnit elegant që ka mahnitur konsumatorët.

Ndër karakteristikat kryesore të Nissan X-Trail është motori i tij Hybrid E-Power.

Image

Ky motor e-Power kombinon një motor benzine, i cili mbush baterinë me rrymë, dhe më pas ai motor baterie e lëviz makinën në mënyrë autonome, njësoj si në makinat plotësisht elektrike. Ajo funksionon njësoj si një makinë elektrike, duke reduktuar emetimet dhe kostot e funksionimit, por për shkak se nuk duhet ta lidhni atë në prizë, nuk ka ndryshim në zakonet tuaja të drejtimit.

Motori e-Power e bën Nissan X-Trail hibridin më të avansuar duke ofruar: fuqi tërheqëse më të madhe dhe instante që përngjanë me atë të makinave full elektrike, shpenzime më të ulëta se të gjithë, bateria që mbushet gjatë frenimit, liron më pak gazra e shumë të tjera.

Image

Nissan X-Trail ofron një gamë të larmishme motorësh për të përmbushur nevojat e çdo shoferi modern. Për fillim, motori 1.5T mild-hybrid 163HP Automatik kombinon efikasitetin dhe performancën, duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të fuqishëm me një konsum të ulët karburanti.

Image

Për ata që kërkojnë një përvojë të plotë hibride, ePower Full Hybrid 2WD 204 HP Automatik sjell një ekuilibër të shkëlqyer midis fuqisë dhe ekonomisë së karburantit, ideale për udhëtime të gjata dhe urbane. 

Për performancën maksimale dhe kapacitetin e plotë të tërheqjes së katër rrotave, ePower Full Hybrid 4WD 214 HP Automatik është zgjedhja optimale, duke ofruar një përvojë të kombinuar të fuqisë, kontrollit dhe teknologjisë së avancuar për çdo lloj terreni.

Fuqia hibride lejon që X-Trail të arrijë efikasitet të shkëlqyeshëm të karburantit, duke e bërë atë një zgjedhje praktike për ata që kërkojnë të reduktojnë gjurmën e tyre të karbonit.

E gjithë hapësira dhe funksionaliteti që ju nevojitet në më pak se 4,7 metra

Image

Nissan X-Trail ofron gjatësi prej 4,68 metrash, gjerësi 1,84 dhe lartësi 1,71 metrash. Të gjithë këtë hapsirë të madhe dhe funksionale ju mund ta bleni edhe me opsionin që ofron 7 ulëse për akomodim.

Nissan X-Trail vendos një standard të ri për automjetet hibride me sistemin e tij të avancuar të fuqisë, karakteristikat inteligjente dhe dizajnin luksoz.

Nëse të gjitha këto ju duken tepër të mira për të qenë të vërteta, ejani vërtetojini vetë në show room-in e Auto Mita dhe rezervoni makinën Nissan X-Trail për test ngasje.

Facebook: Auto Mita

Instagram: auto.mita

Nr.tel: 045 500 588

E-mail: [email protected]