Përpiqej të bënte një selfie, bie në ujëvarë dhe vdes turisti

Përpiqej të bënte një selfie, bie në ujëvarë dhe vdes turisti

Bota nëntor 16, 2019 - 08:49
Detajet

Një turist francez vdiq pasi rrëshqiti në një ujëvarë në ishullin Thai të Koh Samui, ndërsa u përpoq të bënte një selfie.

Policia lokale tha sencidenti ndodhi në një nga pikat më të njohura të turistëve për plazhet me rërë të bardhë dhe ekskursione në xhungël. 33-vjeçari ra në ujëvarën Na Mueang 2, në të njëjtin vend ku në korrik vdiq një turist spanjoll.

“U deshën disa orë për të marrë trupin sepse terreni është shumë e rrëshqitshme”, tha nënkoloneli Phuvadol Viriyavarangkul. “Shoku i tij na tha që po përpiqej të bënte një selfie, ai rrëshqiti dhe ra”.

Sipas një studimi për vitin 2018 nga Instituti indian i Shkencave Mjekësore, nga aksidentet vetjake u vranë 259 persona në të gjithë botën gjatë tetorit 2011 dhe nëntorit 2017.