Qentë e rrugës kafshojnë për vdekje beben në spital

Qentë e rrugës kafshojnë për vdekje beben në spital

Bota January 15, 2020 - 09:28
Bebja humbi jetën nga kafshimet.

Një rast shokues u regjistrua në veri të Indisë. Në rajonin Farrukhabad, qentë e rrugës u futën në një sital privat.

Përmes një dritareje, ata u futën në sallën e operacionit dhe sulmuan aty një bebe, e cila kishte tri orë që kishte lindur.

Bebja humbi jetën nga kafshimet.

Një hetues tha se fëmija kishte plagë kudo në trup.

Hetimet kanë nisur dhe disa punonjës të spitalit pritet të paditen.