Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Vatra e pandemisë po i rikthehet normalitetit

Vatra e pandemisë po i rikthehet normalitetit

Bota August 09, 2020 - 16:01

Italia ngadalë po i rikthehet normalitetit me distancë sociale dhe maskat.

Ky vend i cili në mars ishte në situatë shumë të rëndë shkaku i pandemisë COVID-19 duke se po ringjallet me turistët të cilët kanë filluar ta vizitojnë vendin, njofton Klan Kosova.

Rregullat e pandemisë po vazhdojnë të respektohen dhe kthimi në normalitet do të jetë i mundur falë kësaj.

Ministri i Shëndetësisë se Italisë Roberto Speranza deklaroi se puna e madhe “që kemi bërë na është paguar dhe në këtë drejtim kanë kontribuar të gjithë”.