Infektuar: 56118
Shëruar: 49432
Vdekur: 1411
Vdes ish-presidenti francez Giscard D’Estaing

Vdes ish-presidenti francez Giscard D’Estaing

Bota December 03, 2020 - 00:05

Ish-presidenti francez Valery Giscard d’Estaing ka vdekur në moshën 94-vjeçare.  D’Estang ka qenë president nga viti 1974 deri në 1981.

Prej disa muajsh ndodhej në spital, fillimisht për probleme në mushkri dhe më pas kardiake.

President i dashur nga francezët për qasjen liberale, Giscard D’Estaing ka qenë protagonist i modernizimit të vendit./A2