Flamuri rus hiqet nga ndërtesa e ambasadës në Danimarkë

Flamuri rus hiqet nga ndërtesa e ambasadës në Danimarkë

Bota September 26, 2023 - 19:10

Një burrë është fotografuar duke hequr flamurin rus jashtë ndërtesës së ambasadës në kryeqytetin danez të Kopenhagës.

Ndërtesa i përket ambasadës ruse dhe është në listën e sanksioneve të BE-së që nga korriku i vitit të kaluar.

Ambasada ruse në Danimarkë tha se faqja do të përfundojë aktivitetet e saj të mërkurën. /abcnews