Infektuar: 10795
Shëruar: 6411
Vdekur: 365
Publikohet video nga momentet e fundit të Milosheviqit para ekstradimit në Hagë

Publikohet video nga momentet e fundit të Milosheviqit para ekstradimit në Hagë

Dosier August 23, 2019 - 13:14
Lexoni detajet

Gazetari serb Stefan Cvetkoviq, ka publikuar një video në të cilën shihet ish-presidenti i Republikës Federale të Jugosllavisë Slobodan Miloshevic, pak para ekstradimit nga Tuzla në Hagë, në vitin 2001

Sipas mediave serbe, pamjet tregojnë se si Milloshevici po hynte në një dhomë, siç pretendohet, në një bazë ushtarake amerikane në kampin “Eagle” në Bosnje dhe Hercegovinë, fillimisht i shoqëruar nga një person me uniformë ushtarake.

Pas hyrjes, Milloshevic është në shoqërinë e një oficeri me të cilin, sipas regjistrimit, ai po fliste në mënyrë paqësore.