Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
Prince Caffe dhe M&Sillosi pjesmarës në panairit Anuga, në Köln të Gjermanisë

Prince Caffe dhe M&Sillosi pjesmarës në panairit Anuga, në Köln të Gjermanisë

Ekonomia October 08, 2019 - 09:54
Lexoni detajet

Më shumë se 7000 mijë ekspozues në panairin më të madhë të tregtisë ne botë, më i rëndësishimi ne industrinë e ushqimit dhe pijës pjesmarës janë Prince Caffe e M&Sillosi me produktet e tyre.

Panairi më i madhe Anuga, këtë vitë feston 100 vjetorin, në këto pesë ditë jubilare edhe Prince Caffe e M&Sillosi mirpritet në një hapsire gjigante,ku prezanton produktet e kafes turke, instant 3in1, espresso, dhe produktet e Miellit Finnesa.

Image


Paraqitja në këtë panair, përveq që ndihmon në promovimin e produkteve vendore, është mundësi e mirë që ndikon në zhvillimin dhe plasimin e produkteve në tregun Evropian.

Image


Panairi Anuga mbahet çdo dy vjet dhe eshte më i vizituari ,me më shumë se 200 mijë vizitore.

Image

Image

 

Ky është artikull i sponzorizuar.