Infektuar: 98835
Shëruar: 83591
Vdekur: 2008
Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të ofertës më të kërkuar pranverore në Artmotion

Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të ofertës më të kërkuar pranverore në Artmotion

Ekonomia April 08, 2021 - 13:45

Për të gjithë klientët të cilët duan të bëhen pjesë e Artmotion, oferta më e volitshme e Pakove Family dhe Premium të cilat ofrojnë kanalet më të shikuara në vend dhe rajon, e internetin më stabil, do të kenë rastin të abonohen edhe për 10 ditët e mbetura deri në përfundim të ofertës duke filluar nga sot, e duke përfituar kështu cmimet promocionale më të favorshme ndonjëherë!

Pakot Family dhe Premium janë pako të cilat plotësojnë nevojat e klientit duke u ofruar atyre kanalet ekskluzive televizive më të dëshiruara, dhe shërbim të internetit për të përmbushur nevojat e cdo familje Kosovare.

Duke filluar nga Pako Family e cila përmban kanalet ekskluzive si Klan Kosova,Klan TV e Alsat M, deri në 200 kanale e internet deri në 50mbps Artmotion ofron zbritjen nga 19,99 në 13.99/ në muaj. Ndërsa pakoja më e kompletuar ajo Premium me transmetimin e ligave më të fuqishme sportive, vendore e ndërkombëtare si Superliga e Futbollit Kosovar,Superliga e Basketbollit Kosovar NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League ,Conference League, me kanalet turke e kanalet vetanake të prodhuara nga vetë kompania, përplot 240 kanale e internet deri 100mbps, ofrohet për klientë me çmim të zbritur nga 24.99 në 15.99/në muaj.

Me të gjitha këto benefite të ofruara, alternativa më e mirë për cdo shtëpi mbetet Artmotion, ndërsa ju keni kohë edhe 10 ditë të përfitoni ofertën më të volitshme Pranverore e me cmimet më racionale për çdo familje Kosovare.

Telefononi në numrin pa pagesë 0800 20 600, apo vizitoni faqen zyrtare https://artmotion.net/kontakt/ , për tu informuar rreth adresave të pikave zyrtare të shitjes së Artmotion në Kosovë.