Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
MI-ja zotohet se do t'i përshpejtojë punimet në magjistralen Prishtinë-Podujevë

MI-ja zotohet se do t'i përshpejtojë punimet në magjistralen Prishtinë-Podujevë

Ekonomia May 06, 2021 - 22:52

Kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi ka zhvilluar gjatë ditës një takim me ministrin e Infrastruktureës, Liburn Aliu, me teë cilin kanë biseduar peër realizimin e projekteve infrastrukturore neë këtë komunë.

Bulliqi thekson se temë kyçe ishte edhe zgjerimi i rrugës magjistrale Prishtinë-Podujevë, projekt i cili, sipas Bulliqit, ka ngecur.

I pari i Podujevës tha se Aliu u zotua se do teë intensifikohen punimet në këtë segment të rrugeës.

“Bashkë me ministrin Aliu kemi dalë në terren, fillimisht kemi inspektuar segmentin e rrugeës magjistrale Prishtineë-Podujeveë, ku kaneë ngecur punimet neë projektin e zgjerimit teë keësaj rruge. Me keëteë rast ministri Aliu u zotua se do teë intensifikohen punimet neë realizimin e keëtij projekti", ka thënë Bulliqi.

Kreu i Podujevts tha se me Aliun kanë vizituar edhe rrugeën qeë shpie te Burgu i Siguriseë seë Larteë neë Geërdoc, e cila, sipas tij, gjithashtu eështeë shumeë e deëmtuar dhe keërkohet intervenim i shpejteë neë asfaltimin e saj.

"Gjithashtu vizituam rrugeët neë fshatrat Lluzhan, Letanc dhe Herticë teë cilat janeë asfaltuar meë hereët, por qeë puneët nuk janeë kryer si duhet”, deklaroi Bulliqi përmes një njoftimi në Facebook. /Zëri