Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Supershpërblimi nga “Shell” po vjen! Nxitoni!

Supershpërblimi nga “Shell” po vjen! Nxitoni!

Ekonomia May 07, 2021 - 17:54

Lojës së madhe shpërblyese për nder të 3 vjetorit të “Shell Kosova” po i afrohet dita e shpërblimit të madh. Bëhuni pjesë e mundësisë për të fituar BMW-në fantastike, vetëm me kartelën “Shell”.

Me 14 maj do ta zbulojmë fituesin e veturës së re dhe ju mund të bëheni me këtë veturë fantastike.

Kanë mbetur edhe pak ditë, për një veturë që do ta gëzoni shumë gjatë. Sa më shumë blerje, më shumë mundësi për të fituar.

Nxitoni!

Ky është artikull i sponsorizuar.