Personat që do të intervistohen për Bordin e Hekurudhave të Kosovës [lista]
Foto: Laura Hasani

Personat që do të intervistohen për Bordin e Hekurudhave të Kosovës [lista]

Ekonomia November 25, 2021 - 11:14

Në radhën e ndërmarrjeve publike qendrore, të cilat presin të bëhen me bord të rregullt për udhëheqje të ndërmarrjes, është edhe “Infrakosi”, Ndërmarrja e Hekurudhave të Kosovës.

Qeveria e Kosovës ka pranuar aplikimet për këtë bord dhe tashmë ka përzgjedhur 26 persona, të cilët do të intervistohen me gojë, raporton “Zëri”.

Image