Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Po kërkohet që 5 ditë, familjës së 23-vjeçarit të zhdukur i ndodh një e keqe tjetër

Po kërkohet që 5 ditë, familjës së 23-vjeçarit të zhdukur i ndodh një e keqe tjetër

Kronika October 17, 2019 - 16:49
Detajet

Që nga 12 tetori, nuk dihet asgjë për fatin e një 23- vjeçari nga Komuna e Lipjanit.

Shqipdon Aliu, nga Gadimja e Lipjanit, doli nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, derisa familjarët dhe policia janë në kërkim të tij.

Por në këtë familje ka ndodhur edhe një e keqe tjetër.

Mësohet se sot gjatë ditës, babai i djalit të zhdukur ka ndërruar jëtë.

Ndërsa për 23 vjeçarin ende nuk dihet asgjë.