Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
“Ia kishte 40 mijë euro borxh dhe së bashku me vëllain ia dogjën trupin me benzinë” – detaje të reja për vrasjen në Ferizaj

“Ia kishte 40 mijë euro borxh dhe së bashku me vëllain ia dogjën trupin me benzinë” – detaje të reja për vrasjen në Ferizaj

Kronika December 13, 2019 - 19:57
Detajet

Prokuroria Themelore e Ferizajt, ka dhënë detaje të reja për vrasjen e Shkodran Bytyqit nga Trimor Lalinovci, i cili pasi e kishte vrarë ia kishte djegur trupin të ndjerit Bytyqi.

Prokuroria ka njoftuar se Bytyqi dhe Lalinovci kishin pasur një mosmarrëveshje për shkak të një borxhi. Dyshimet janë se Bytyqi ia kishte pasur borxh shumën prej 40 mijë eurove.

Dyshimet e prokurorisë janë se Lalinovci kishte kërkuar që t’ia kthente borxhin, por që tashmë i ndjeri nuk kishte pasur mundësi t’ia kthente.

Fillimisht dy personat kishin pasur një grindje e më pas Lalinovci dyshohet se kishte qëlluar me armë zjarri në kokë. Më pas kishte thirrur vëllain e tij dhe kishin dërguar trupin e të ndjeri në një përrockë ku me benzinë ia kishin vënë flakën.

“I pandehuri T.L. dyshohet se më 8 dhjetor 2019 në fshatin Surqinë – Komuna Ferizaj, ka privuar nga jeta viktimën Sh. B., pas një mosmarrëveshje mes tyre e cila ka rrjedhur si rezultat i një borxhi që i dyshuari ia kishte viktimës, në shumë prej 40,000 euro dhe meqë i pandehuri nuk kishte arritur të siguronte këtë shumë të parave, afër një shkolle në fshatin Suriqnë dhe pas një grindje paraprake e qëllon me armë në kokë nga mbrapa tani të ndjerin Sh.B, duke e lënë në vendin e ngjarjes, ndërsa më pas thërret vëllain e tij – të dyshuarin D.L. dhe së bashku e marrin trupin e viktimës dhe e dërgojnë në fshatin Kishnapole, ku e hudhin në një përrockë ku më pas i pandehuri T.L. e spërkat trupin e pa jetë me benzinë dhe ia vë flakën”, thuhet nga Prokurora Themelore e Ferizajt.