Zhduket 13-vjeçarja nga Kaçaniku, familja kërkon ndihmë për gjetjen e saj

Zhduket 13-vjeçarja nga Kaçaniku, familja kërkon ndihmë për gjetjen e saj

Kronika March 19, 2023 - 20:42

Melisa Krasniqi, 13-vjeçare nga Komuna e Kaçanikut është zhdukur që nga dita e premte.

Familja e Melisës kërkon ndihmën e qytetarëve për të gjetur dhe sjellë pranë familjes të bijën e saj.

Këngëtari dhe humanisti Labinot Tahiri ka thënë se familja ka besim te Polica e Kosovës, por ka kërkuar ndihmën e të gjithëve që vajza të gjendet sa më parë.