Infektuar: 105864
Shëruar: 96322
Vdekur: 2195
Akademia e Shkencave shqiptare promovon dy fjalorë të shqipes

Akademia e Shkencave shqiptare promovon dy fjalorë të shqipes

Kultura April 19, 2021 - 16:22

Akademia e Shkencave e Shqipërisë do të organizojë promovimin e dy fjalorëve të gjuhës shqipe.

Aktiviteti do të mbahet nesër në orën 12:00, me pjesëmarrje të kufizuar.

Fjalorët që do të promovohen janë: “Fjalor i gjuhës shqipe” dhe “Fjalori i gjuhës shqipe” i Aleksandër Xhuvanit. /Zëri/

Image