“PrizrenFest” sjell javën kulturore në qytetin historik

“PrizrenFest” sjell javën kulturore në qytetin historik

Kultura July 26, 2022 - 23:32

Qyteti historik e kulturor i Prizrenit, për herë të parë do të realizojë edhe Festivalin Ndërkombëtar të teatrit në ambient të hapur.

“PrizrenFest”, do të bashkojë artistë nga vendet e ndryshme të rajonit dhe Evropës.

Festivali do të fillojë më 31 korrik e deri më 4 gusht.

Tashmë festivali ka bërë të ditur edhe programin e këtij edicioni.

Në festival do të ketë shfaqje të ndryshme nga aktorë, regjisorë, e koreografë.

Pjesë e festivalit do të jenë artistë të ndryshëm nga vendet e si Shqipëria, Maqedonia, Bosnja, Turqia, Italia, Rumania dhe Franca. /shqip.com