Rama thotë se shpirti i kryeqytetit është arti dhe kultura

Rama thotë se shpirti i kryeqytetit është arti dhe kultura

Kultura February 16, 2024 - 23:43

Kryetari i Komunës së Prishtinë, Përparim Rama ka folur për transformimin e Prishtinës.

Sipas tij, po punohet që të ketë më shumë aktivitete që do të organizohen në Prishtinë dhe krijimin e hapësirave për aktivitete të ndryshme, përfshirë edhe Pallatin e Rinisë, raporton rtk.

Rama tha se shpirti i qytetit është arti e kultura, pra ato që e veçojnë e Prishtinën. Sipas të parit të Prishtinë do të ketë bashkëpunim që të rritet numri i turistëve në Prishtinë.