“Zurich Shqip Up Comedy” do të rikthehet me edicionin e tretë – me sallë më të madhe dhe dy net festival

“Zurich Shqip Up Comedy” do të rikthehet me edicionin e tretë – me sallë më të madhe dhe dy net festival

Kultura May 19, 2024 - 08:11

Festivali i komedisë që ka bërë për vete zemrat e adhuruesve të komedisë, “Zurich Shqip Up Comedy”, do të rikthehet sërish në tetorin e këtij viti me një edicion të ri e të ngarkuar me energji të reja. Ridvan Murati, organizatori dhe aktori i njohur gjilanas, ka bërë të ditur lajmin nëpërmjet rrjeteve sociale, duke njoftuar edhe për ndryshimet pozitive dhe zgjerimin e projektit.

Me një postim në rrjetet sociale, Ridvan Murati ka ndarë emocionet e tij dhe paralajmëruar një festival edhe më të madh dhe më dinamik.

“Shqip Up Comedy Festival është një ngjarje e veçantë që mbledh të gjithë adhuruesit e komedisë në një vend të vetëm. Organizuar me përkushtim dhe dashuri të madhe, ky festival është bërë një model që shtetet e tjera e shohin me lakmi dhe dëshirë për ta ndjekur”, shprehet Murati.

Ai shton se në edicionet e mëparshme, festivali ka arritur të krijojë një atmosferë unike, ku qeshjet nuk kanë munguar dhe ku çdo pjesëmarrës është larguar me një kujtim pozitiv dhe mirënjohëse.

“Zurich Shqip Up Comedy” ka qenë dhe mbetet një event i rëndësishëm në kalendarin e aktiviteteve kulturore në Zvicër, i cili po ashtu ka arritur të zgjojë interes në shtete të tjera që synojnë të krijojnë ngjarje të ngjashme.

Përkushtimi dhe dashuria që ekipi i “Shqip Up Comedy Festival” shfaq për këtë event janë elemente kyçe që kanë kontribuar në suksesin dhe popullaritetin në rritje të festivalit. Ndërkohë që njoftimi për këtë edicion ka nxitur një pritje të madhe, ekipi garanton se do të punojë për të ofruar një eksperiencë edhe më mbresëlënëse për të gjithë pjesëmarrësit.

Duke shikuar përpara, adhuruesit e humorit mund të presin një festë të vërtetë të komedisë në Zvicër këtë tetor, ku do t’i bashkohen disa prej emrave më të njohur të skenës së humorit.

“Zurich Shqip Up Comedy Festival” vazhdon të jetë një vend ku komedia të lartësohet dhe ku artistët dhe publiku mund të ndajnë një përvojë të vërtetë ngazëllimi dhe shoqërie.