Lajme nga CineStar Megaplex: Furiosa, parapremierë më 22 maj

Lajme nga CineStar Megaplex: Furiosa, parapremierë më 22 maj

Kultura May 20, 2024 - 12:04
CINEPREMIERE FURIOSA: A MAD MAX SAGA

Përjetoni Parapremierën e filmit me 22 maj në formatet më të mira në Kosovë: SCREENX, 4DX, dhe ULTIMATE by Dolby Atmos, që i gjeni vetëm në CineStar Megaplex në Prishtina Mall!

Furiosa: A Mad Max Saga është filmi i ardhshëm aksion aventure post-apokaliptik i bashkëprodhuar dhe drejtuar nga George Miller, i cili e shkroi atë me Nico Lathouris. Është i pesti në ekskluzivitetin Mad Max, që shërben si spin-off dhe si paraardhës i Mad Max: Fury Road (2015). Filmi sjell Anya Taylor-Joy si personazhi titullar Imperator Furiosa, me Chris Hemsworth, Tom Burke dhe Alyla Browne gjithashtu duke luajtur.

Image

Ndërsa bota bie, Furiosa e re rrëmbehet nga Vendi i Gjelbër i Shumë Nënave në duart e një turme të madhe biçiklistësh të udhëhequr nga kryekomandant Dementus.

Duke përshkuar shkretëtirën, ata ndeshen me kështjellën e kryesuar nga Immortan Joe. Dy tiranët bëjnë luftë për dominim dhe Furiosa duhet t'i mbijetojë shumë sprovave ndërsa mbledh mjetet për të gjetur rrugën e saj në shtëpi.

Ne do të ju dhurojmë postera specialë të filmit deri në përfundim të stokut!

Për më shumë, vetëm për ju ne e kemi vazhduar edhe këtë muaj Loyalty Month. Vazhdojmë edhe në Maj! Shijo përfitimet e Members' Monday, fito Star Pikë shtesë, rezervime të sigurta online dhe shumë më tepër. Mos e humbisni - bashkohuni në Stars Club dhe filloni të shijoni këto shpërblime sot!

Për më shumë informata vizitoni cinestarcinemas-ks.eu

Image

 

Artikull i sponsorizuar