Family Weekend “Despicable Me 4” me 29-30 qershor me minionët e dashur

Family Weekend “Despicable Me 4” me 29-30 qershor me minionët e dashur

Kultura June 24, 2024 - 18:44
CineStar ju sjellë filmin më të ri të Despicable Me 4, në ambientin e kinemasë më të bukur

Pas parapremierës me Despicable Me 4 Weekend, minionët e vegjël dhe Gru do të pushtojnë fundjavën e ardhshme dhe të gjithë do të kenë mundësi fantastike për të parë këtë film hit, të argëtohen dhe të shijojnë vizatimet, si dhe çmime më të ulëta të biletave për Pako Familjare dhe Mini Mornings

Filmi i shumëpritur "Despicable Me 4" do të ndezë kinematë me aventurat e vazhdueshme të Gru, Lucy, vajzave të tyre të adhurueshme dhe, natyrisht, Minions djallëzore.

Prisni shumë të qeshura dhe disa momente emocionuese ndërsa Gru dhe familja e tij nisin arratisjen e tyre të fundit.

Image

 

Të gjitha këto aksione ju mund ti përjetoni në CineStar Megaplex në Prishtina Mall në formatet premium si 4DX 3D, ku ju i shijoni efektet speciale si karrige lëvizëse, era, shiu, ajri, fluska e shumë të tjera, në 3D, dhe SCREEN X ku pamja juaj shtrihet në 270 shkallë, që ju ta shikoni nga çdo anë!

Për të përmirësuar përvojën e filmave, kinemaja ofron aktivitete të veçanta vizatimi për fansat e rinj. Kjo u lejojnë fëmijëve të shfrytëzojnë krijimtarinë e tyre duke vizatuar personazhet e tyre të preferuar nga filmi. Fëmijët mund të krijojnë versionet e tyre të Gru, Lucy, vajzat dhe Minions, duke përdorur shabllonet e ofruara ose imagjinatën e tyre. Këto aktivitete jo vetëm që i argëtojnë fëmijët përpara filmit, por gjithashtu shërbejnë si një mënyrë e mrekullueshme që ata të përfshihen më thellë me botën e gjallë të filmit.

Image

 

Për më tepër ju keni mundësinë të vizatoni Dinosaurin dhe të bëheni pjesë e garës së vizatimit ''CineStar Mega Garë'', që zgjat deri me 30 Qershor. Të gjitha informacionet e duhura për këtë ju mund ti gjeni në cinestarcinemas-ks.eu.

Përvoja e ambientit për "Despicable Me 4" në CineStar shkon përtej ekranit. Kinemaja është dekoruar me balona të Minionëve mbi supet e DinoStar. Kjo atmosferë unike krijon një mjedis argëtues dhe zhytës, duke i bërë audiencat të ndihen sikur po hyjnë në botën e Despicable Me.

Image

Bleni biletat në cinestarcinemas-ks.eu përmes aplikacionit CineStar Cinemas Kosovo, ose në arkat e kinemasë.

Artikulli i sponsorizuar