Amerikani bleu një magazinë të vjetër për 380 euro, ajo çfarë gjeti në të është një pasuri e vërtetë

Amerikani bleu një magazinë të vjetër për 380 euro, ajo çfarë gjeti në të është një pasuri e vërtetë

Kuriozitete May 16, 2024 - 20:10

Një burrë nga Portland bleu një magazinë të braktisur në ankand dhe u trondit kur hapi kutitë të mbuluara me pluhur.

Wade Ventura, 37 vjeç, ka blerë midis 400-500 njësi në të kaluarën dhe e sheh se rrallë befasohet. Ky ishte një përjashtim.

“Ne rrallë gjejmë një njësi si kjo, shumicën e kohës ato janë plot me gjëra të vjetra ose mbeturina”, tha Wade.

Ai shton se shumicën e gjërave i dhuron për bamirësi derisa ndeshet me një “thesar” si ky, raporton nytimes.

Ai e ka blerë magazinën më 27 mars pasi ka parë disa fotografi të hyrjes. Ai nuk e dinte se çfarë do ta priste brenda.

Ai filloi të “gërmonte” nëpër kuti dhe gjeti më shumë se 400 palë këpucë – dhe ato të prodhuesve të njohur! Kishte edhe veshje, pallto të reja lesh me etiketa.

“Zakonisht gjejmë gjëra që janë 30 deri në 70 për qind të përdorura dhe kjo është e re! Pronari nuk bleu gjëra të zakonshme, por gjëra të markës”, tha Wade.

Organizoi menjëherë rishitje dhe vetëm me një pallto fitoi 1400 euro! Ai vlerëson se vlera totale e sendeve i kalon 64 mijë euro.

“Ka mundësi që pronari të ketë qenë i fiksuar pas blerjeve. Kjo ishte një përvojë e madhe, jam i shokuar”, përfundoi ai. /Telegrafi