Studiuesit: Vishni çorape gjatë marrëdhënieve intime, për të arritur kënaqësinë maksimale

Studiuesit: Vishni çorape gjatë marrëdhënieve intime, për të arritur kënaqësinë maksimale

Lifestyle November 23, 2022 - 23:22

Seksi ka rregulla nga më të ndryshmet, siç është ajo e ndezjes së qirinjëve.

Qirinjtë janë të lidhur me romancën dhe paqen, por përveç kësaj, në këtë dritë do të mund të shikoni në sytë e partnerit, dhe në të njëjtën kohë të mos keni turp të tregoni trupin tuaj para para tij.

Shumë njerëz qeshin me njerëzit që nuk i heqin çorapet gjatë seksit, mirëpo shkencëtarët zbuluan se veshja e çorapeve është e rëndësishme jo vetëm për të mbajtur nxehtësinë, por edhe për të arritur orgazmën.

Treguesit e studimit të femrave që arrijnë orgazmën janë rritur me 30 për qind pasi ato kanë veshur çorape gjatë seksit, shkruan Pictolic.

“Kemi zbuluar se edhe të menduarit për nxehtësinë i bën njerëzit emocione të këndshme. Për këtë arsye, mund vishni çorape dhe të pini çaj të nxehtë para seksit, kjo do t’ju ngrohë jo vetëm jashtë por edhe brenda, dhe mund të jetë e dobishme gjatë paralojës”, thonë studiuesit.