Nëna 26-vjeçare është diagonstikuar me leukemi, ka nevojë për ndihmë

Nëna 26-vjeçare është diagonstikuar me leukemi, ka nevojë për ndihmë

Shëndetësi September 25, 2023 - 20:39

Qendresa Llapashtica-Ismajli, 26-vjeçe, nënë e dy fëmijëve, është diagonstikuar me leukemi akute dhe për shërimin e sëmundjes kërkohen 130 mijë euro, të cilat ajo dhe familja e saj nuk ka mundësi t’i përballoi.

Bashkëshorti i saj, Erduan Ismajli, ka publikuar një thirrje për ndihmë në shërimin e Qëndresës.

Ismajli, në një njoftim në rrjetin social Facebook, ka thënë se bashkëshortja e tij aktualisht ndodhet në një spital në Turqi.

Ai ka publikuar diagnozën e sëmundjes me të cilën vuan Qëndresa, nënë e dy fëmijëve (dy vjeç dhe dy muajsh).

“Familja jonë nuk i ka mundësitë financiare për përballimin e shpenzimeve të mjekimit të Qëndresës, ndaj apelojmë te të gjithë të vënë dorën në zemër që të na ndihmojnë me aq sa kanë mundësi që Qëndresa të ngrihet në këmbë dhe të vazhdojë jetën me familje”, tha ai.

Numri i xhirollogarisë IBAN brenda dhe jashtë vendit:
XK051501001029410783
SWIFT code: RBKOXKPR
Raiffaisen Bank Kosova

Numrat kontaktues:
+38348141120
+38349402508