Elita Plus ofron gjysmë çmimi për të gjitha analizat për Black Friday

Elita Plus ofron gjysmë çmimi për të gjitha analizat për Black Friday

Shëndetësi November 23, 2023 - 09:58

Laboratori mjekësor Elita Plus ka njoftuar se për Black Friday do të ketë zbritje të madhe: të gjitha testet do të jenë me gjysmë çmimi! 

Si shenjë falënderimi për besnikërinë e klientëve, Elita Plus vendosi që për datën 24 Nëntor të ulë çmimet për të gjitha analizat laboratorike për 50%. Kjo do të thotë që çdo analizë që bëni në atë ditë do t’ju kushtojë shumë më pak. 

Elita Plus është një nga laboratorët më të mëdhenj dhe më modernë në Kosovë, që përdor pajisje shumë të mira dhe jep rezultate të sakta. Me këtë zbritje, ata duan të bëjnë analizat më të arritshme për ata që duan të kujdesen për shëndetin e tyre. 

Image

Nëse keni nevojë për ndonjë analizë, mos e humbni mundësinë të shfrytëzoni zbritjen e madhe të Black Friday tek Elita Plus. Thjesht shkoni atje më 24 Nëntor ose telefononi për të marrë më tepër informacion. 

Kujdesuni për veten dhe shfrytëzoni këtë ofertë të mirë që sjell Elita Plus! 

Për më shumë informacione kontaktoni:

Email: [email protected]

Tel: +383 44 204 240 /  +383 45 204 240 / +383 49 204 240

Ky është artikull i sponsorizuar.