Infektuar: 3356
Shëruar: 1874
Vdekur: 66
Çifti i njohur ka pasuri 265 milionë dollarë, nuk do t’ua lënë asnjë cent fëmijëve të tyre

Çifti i njohur ka pasuri 265 milionë dollarë, nuk do t’ua lënë asnjë cent fëmijëve të tyre

Showbiz November 17, 2019 - 21:11
Lexoni detajet!

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis janë një çift që përpiqen të ruajnë intimitetin e tyre jashtë vëmendjes së publikut, dhe planet e tyre për të ardhmen kanë befasuar shumë.

Përkatësisht, pasuria e tyre vlerësohet në 265 milionë dollarë, por ata nuk planifikojnë t’i lënë asnjë prej tyre vajzës Wyatt dhe djalit Dimitri. Siç thonë ata, ata janë të bindur se nuk do të ishte një veprim i mirë.

“Fëmijët e mi kanë një jetë shumë të privilegjuar, pa e njohur. Dhe ata kurrë nuk do ta dinë, pasi jo është jeta e vetme që ata dinë. Unë nuk do të krijoj fonde për ta. Ne do t’i japim paratë tona për bamirësi, “tha Kutcher.

Ai shtoi se nëse fëmijët e tij do të donin të fillojnë një biznes dhe të kenë një plan të mirë biznesi, Mila dhe ai do të investonin, por prapë nuk do t’i jepnin fonde.Image