Teuta dhe Adonisi nuk e shijuan kurrë muajin e mjaltit, por kanë një zgjidhje tjetër

Teuta dhe Adonisi nuk e shijuan kurrë muajin e mjaltit, por kanë një zgjidhje tjetër

Showbiz January 22, 2020 - 15:45

Nuk shijuan kurrë muajin e mjaltit: Adonisi dhe Teuta kanë një zgjidhje tjetër.

Kushdo që e ndjekë në rrjete sociale aktoren e njohur Teuta Krasniqi mund të ketë kuptuar që ajo ka nisur pushime të gjata dimërore në Brezovicë me familjen e saj të ngushtë.

Për shkak të angazhimeve të shumta dhe agjendave të ndara në punë, Adonisi dhe Teuta nuk arritën të shijonin pushimet më të ëmbla, atë të muajit të mjaltit.

Mirëpo çifti kanë investuar të gjitha asetet e tyre, në diçka që do të jetë e përjetshme – një shtëpi të pushimeve në Brezovicë, ku do ta ndajnë me gjithë familjen dhe miqtë e tyre.